top of page

Utrecht Volleybal Academy Beach 2023

UVAC Irene Beach 600px.png

Na het fantastische zaalseizoen van de Utrecht Volleybal Academy is het vanaf mei hoog tijd om te gaan beachvolleyballen! Daarom starten we deze zomer ook met selectiegroepen enthousiaste en talentvolle jongens en meisjes in de leeftijd van 12 tot en met 14 jaar - met een fluïde leeftijdsgrens; extreme talenten van 11 (bij uitzondering zelfs 10)  jaar kunnen zich ook aanmelden en hetzelfde geldt voor 15-16 jarige toptalenten.

De trainingen  vinden plaats op Irene Beach in Bilthoven. Hier vind je het programma van de selectie- en  beachvolleybaltrainingen. De exacte invulling van de trainingen wordt bepaald in samenwerking met de hoofdtrainers van de Utrecht Volleybal Academy Beach. Alle trainers vind je op de pagina Trainers beach.

Het programma bestaat gedurende het beachseizoen uit wekelijks één trainingsmoment van twee uur. Naast het beachvolleybaltechnische gedeelte zal er ook aandacht besteed worden aan:

  • Voetenwerk en beweegpatronen in het zand

  • De invloed van de weersomstandigheden zoals wind, regen, zon en hitte

  • Fysieke ontwikkeling

Los van het beachvolleybalspecifieke deel van de Utrecht Volleybal Academy Beach worden er ook sportoverstijgende thema’s in het programma opgenomen. Individuele aandacht vindt ruimschoots plaats tijdens de trainingen én door individuele gesprekken met de hoofdtrainers van de Utrecht Volleybal Academy Beach aan het begin en eind van het programma.

Wil jij ook meedoen met de (gratis) selectietraining en hopelijk ook met het programma? Schrijf je dan nu in!

 

De feiten van de Utrecht Volleybal Academy Beach op een rijtje

Trainingen: 1 selectietraining + 8 trainingen van 16:30-18:30 uur, zie programma.
Locatie: Irene Beach, Tweelingen 142a, 3721 WZ Bilthoven
Kosten na selectie: €175, inclusief trainingsshirt van de Utrecht Volleybal Academy
Vragen: Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter van Gilst via 06-42115000 en/of Bart van Gilst via 06-83904147 of per mail via beachteamirene@gmail.com
Programma: kijk hier voor de definitieve data

bottom of page