top of page

Stage voor trainers

De Utrecht Volleybal Academy hecht veel waarde aan kaderontwikkeling. Als regionale opleidingsplek is het een ideale plek om trainers in de regio Utrecht op te leiden, zowel in de zaal als met sportoverstijgende thema’s.

Iedere trainer is welkom | De Utrecht Volleybal Academy heeft een open karakter en biedt daaruit voor elke trainer uit de regio Utrecht de kans om stage te lopen. Trainers kunnen een aantal trainingen in de vorm van een stage meekijken en -helpen, om te leren van een ervaren hoofdtrainer. Door altijd open te zijn voor trainers om mee te lopen versterken we op deze manier het trainersniveau en het volleybal in de regio.

Ook bij sportoverstijgende thema’s | De hoofdtrainers zullen een belangrijke rol hebben om de trainers mee te nemen in de denkwijze en uitvoering van de trainingen. Alle trainers en stagetrainers van de Utrecht Volleybal Academy worden tevens gestimuleerd om zich te blijven ontwikkelen, ook op het gebied van sportoverstijgende thema’s. Door de samenwerking met Sport Utrecht hierin zullen ook stagetrainers in aanraking komen met nieuwe opleidingen en cursussen.

Meedoen? Geef je op! | Trainers uit de regio Utrecht worden van harte uitgenodigd om ook een actieve rol te hebben in de vorm van een stage. Wil jij ook een stage van drie trainingen en leren van een ervaren hoofdtrainer? Stuur dan een mail via het contactformulier!

bottom of page