top of page

Samenwerkingspartners

UVAC 001 logo-gemeente-utrecht-groot.png
SportUtrecht logo 2024.png
UTC-000-logo-2019-fc-transp-1000px.png

Gemeente Utrecht | De gemeente Utrecht is een belangrijke partner voor de Utrecht Volleybal Academy. Het programma wordt financieel ondersteund (subsidie Talentontwikkeling sport) door de gemeente Utrecht, waardoor talentontwikkeling in de vorm van de Utrecht Volleybal Academy in de regio Utrecht gerealiseerd kan worden de komende jaren.

Sport Utrecht & Utrecht Talent Center | De samenwerking met partners Sport Utrecht en Utrecht Talent Center is in het programma zeer uitgebreid. In nauwe samenwerking met Sport Utrecht wordt de inhoud van het programma vormgegeven en via het Utrecht Talent Center leren de talenten in het programma essentiële vaardigheden voor het proces richting nationaal niveau.

 

Deze samenwerking is ook het onderscheidende karakter van de Utrecht Volleybal Academy, waardoor talenten naast sportspecifiek ook sportoverstijgend trainingen krijgen. Hierdoor krijgen talenten de kans om het beste uit zichzelf te halen door met begeleiding zich hierin te ontwikkelen.

UVAC 001 Nevobo logo groot.png

Nevobo | De Utrecht Volleybal Academy krijgt een belangrijke rol in de talentontwikkeling structuur van de Nevobo. Hiervoor stelt de Nevobo co-financiering en een officiële accreditatie beschikbaar, waardoor de Utrecht Volleybal Academy officieel erkend wordt in de opleidingsstructuur. Daarnaast ondersteunt de Nevobo de organisatie in het programma en is er een nauwe samenwerking tussen de hoofdtrainers van de Utrecht Volleybal Academy en de RTC.

UVAC 000 logo VolleybalDirect.png

VolleybalDirect.nlDe hofleverancier van de Nevobo en de Nederlandse teams is ook leverancier voor de sportkleding en -tassen van de Utrecht Volleybal Academy en van VV Utrecht. VVU-leden krijgen 10% korting in de VolleybalDirectshop voor alle volleybalbenodigdheden. Meer weten of iets bestellen.

UTC-clublogo FC Utrecht 1500x1240px.png
UTC-clublogo Kampong Hockey 800x1000px.j
UTC-clublogo Hellas 400x100px.png
UTC-clublogo UZSC-600x600px-vrijst.png
VVU 000 logo std 200x215px.png

Traiectum Sportcampus | In de Traiectum Sportcampus versterken de Utrechtse sportclubs- en iconen FC Utrecht (voetbal), SV Kampong (hockey), Hellas (atletiek), UZSC (waterpolo/zwemmen) en VV Utrecht (volleybal) elkaar. Of het nu gaat om de omgeving, de faciliteiten, de trainingen, het onderwijs of de innovaties, alles ademt er sportiviteit, gezondheid en vitaliteit uit. De Traiectum Sportcampus gaat Nederland laten zien wat een prachtige plek (regio) Utrecht heeft om te sporten, recreëren en wonen.

De samenwerking met de Utrecht Volleybal Academy uit zich in eerste instantie op het gebied van kennisuitwisseling en ondersteuning in het onderwijs. Ook zal de Utrecht Volleybal Academy profiteren van innovaties, faciliteiten en ontwikkelingen en dit in het programma opnemen. Hierdoor zal de kwaliteit van het programma (sportspecifiek- en overstijgend) en de Utrecht Volleybal Academy zelf steeds verder groeien de komende jaren.

UVAC 000 clublogo Cito Zeist.png
UVAC 000 clublogo Irene.png
UVAC 000 clublogo VC Kromme Rijn.png
UVAC 000 clublogo Taurus beeldmerk.png
UVAC 000 clublogo VOC Maarssen groot.png
UVAC 000 clublogo Limes.png
UVAC 000 clublogo UVV-Sphynx.jpg

Verenigingen in de regio | De samenwerking met verenigingen in de regio is groot en zorgt voor een breed draagvlak voor de Utrecht Volleybal Academy. Dit draagvlak is onmisbaar en belangrijk voor de duurzaamheid van de Utrecht Volleybal Academy. De samenwerking en intensief contact met verenigingen in de regio heeft een grote wens voor de realisatie van de Utrecht Volleybal Academy duidelijk gemaakt.

 

In de voorbereidingen zijn de regioclubs intensief betrokken bij het proces en het programma. Door deze betrokkenheid is er nauw contact en een intensieve samenwerking tussen verenigingen in de regio voor de Utrecht Volleybal Academy. De verenigingen in de regio waarmee intensief wordt samengewerkt en zorgen voor een breed draagvlak zijn Cito (Zeist), Irene (Bilthoven), Limes (Vleuten/De Meern), Taurus (Houten), UVV/Sphynx (Leidsche Rijn), VC Kromme Rijn (Bunnik/Odijk), VOC Maarssen en VV Utrecht.

bottom of page