top of page

Selectiedagen Indoor voor seizoen 22-23

Tijdens twee selectietrainingen, op 4 en 11 september 2022, worden talenten geselecteerd om in de uiteindelijke selectiegroep te komen. Zo geeft de Utrecht Volleybal Academy talenten de kans om op twee momenten deel te nemen, waardoor de selectie niet afhangt van hun beschikbaarheid op één dag. Daarnaast geeft het de trainers de mogelijkheid om talenten van de eerste selectiedag uit te nodigen voor de tweede selectiedag. Op deze manier kunnen zij meer inzicht krijgen in de kwaliteiten van een talent en de selectie weloverwogen maken. Het uitgangspunt van de Utrecht Volleybal Academy is dat de selectiegroepen bestaan uit minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers.


Na de selectie gaat de hoofdtrainer ook in gesprek met het talent en de ouders, om duidelijk te maken wat het betekent voor een talent en zijn of haar directe omgeving om deel te nemen aan het programma. De twee selectiegroepen zullen de week daarna starten met het programma. Meer informatie voor ouders.

Selectie Beach 2023 

De Utrecht Volleybal Academy Beach is voor (top)talenten uit de regio Utrecht en ook hier wordt gewerkt met een selectie. Het uitgangspunt van de Utrecht Volleybal Academy is dat de selectiegroepen bestaan uit 14 jongens en 14 meisjes. De hoofdtrainers selecteren talenten (jongens en meisjes) tijdens een selectiemoment bij Irene Beach in Bilthoven. De selectiedag voor Beach 2023 wordt in februari/maart 2023 bekend - dan wordt ook de inschrijving voor de beachselectie geopend.

bottom of page