top of page

Selectiedagen Indoor voor seizoen ’23-’24

Tijdens twee selectietrainingen, op 3 en 10 september 2023, worden talenten geselecteerd om in de uiteindelijke selectiegroep te komen. De hoofdtrainers verzorgen samen met de assistenten de selectietrainingen en kijken naar het niveau van de talenten, en zeker ook naar instelling, ambitie, potentie en breed-motorische vaardigheden.

 

De Utrecht Volleybal Academy is met name bedoeld om de individuele kwaliteiten van de deelnemers te verbeteren. De grootte van de trainingsgroepen wordt bepaald door de trainers en is afhankelijk van verschillende factoren zoals niveau- of leeftijdsverschillen en beschikbare zaalruimte. 


Na de selectie gaat de hoofdtrainer ook in gesprek met de talenten en de ouders, om duidelijk te maken wat het betekent voor de sporters en hun directe omgeving om deel te nemen aan het programma. De selectiegroepen starten op 17 september met het programma. Meer informatie voor ouders.

Selectie Beach 2024 

De Utrecht Volleybal Academy Beach is voor (top)talenten uit de regio Utrecht en ook hier wordt gewerkt met een selectie. Het uitgangspunt van de Utrecht Volleybal Academy is dat de selectiegroepen bestaan uit 14 jongens en 14 meisjes. De hoofdtrainers selecteren talenten (jongens en meisjes) tijdens een selectiemoment bij Irene Beach in Bilthoven. De selectiedag voor Beach 2024 wordt in februari/maart 2024 bekend - dan wordt ook de inschrijving voor de beachselectie geopend.

bottom of page